ORGANIKE Jetë

Jetë Organike merret me prodhimin dhe shitjen e biostimulatorëve të lëngshëm organikë në bazë të vermikompostit.

Idea e “Jetë Organike” është që me spektër modern dhe kompleks të stimuluesve  organikë, të kontribuojë drejt rinovimit dhe restaurimit të tokave të ndotura dhe për krijimin e mjedisit rrethues të shëndetshëm dhe ekologjik si bazë për prodhimin e produkteve të pastra ekologjike.

Produkte të pastra ekologjike

Teknologji moderne

Përmirësues mikrobiologjikë të tokës

Mikrobiologjikë

BIOSTIMULATORË

Produkte

Biostimulatorët janë përzierje e përsosur e materieve ushqyese dhe mikroorganizmave që janë lehtësisht të disponueshëm, por gjithashtu janë të pranishëm për nevojat afatgjata dhe nevojat nutricioniste. Ato e balancojnë disponueshmërinë e materieve ushqyese në tokë, e risin përthithjen e mineraleve të tjera dhe njëkohësisht i zvogëlojnë efektet e tyre negative..

""nuk ka rrezik për MBIDOZIM"

Partnerët

Kontaktoni

Mos ngurroni të na kontaktoni

Na dërgoni mesazh

Plotësoni formën më poshtë

© 2021, Jetë organike. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Krijuar nga   Optimum Creative Solutions

Anëtarësohuni

Anëtarësohuni dhe jini gjithmonë të azhurnuar me risitë.