ОРГАНСКИ

ЖИВОТ

се занимава со производство и продажба на течни органски биостимулатори врз основа на вермикомпост.

Идејата на “Органски Живот” е да со модерен и комплексен спектар на органски стимулатори, придонесе кон обновување и реставрација на загадените почви и за создавање здрава и еколошка средина како основа за производство на чисти еколошки производи.

Чисти еколошки производи

Модерна технологија

Микробиолошки подобрувачи на почвата

Микробиолошки

БИОСТИМУЛАТОРИ

Производи

Биостимулаторите се совршена мешавина на хранливи материи и микроорганизми кои се лесно достапни, но исто така се присутни за долгорочни нутриционистички потреби. Тие ја балансираат достапноста на хранливи материи во почвата, го зголемуваат внесувањето на други минерали и истовремено ги намалуваат нивните негативни ефекти.

"нема опасност од предозирање"

Партнери

Контакт

контактирајте не во секое време

Испратете ни порака

Пополнете ја формата долу